tisdag, januari 17, 2006

Fotbollssverige rasar!

Den politiska korrektheten visar inga gränser i Sverige så fort medierna tar ett ganska oskyldigt uttalande och skruvar ihop det till en jätteskandal.

Imorgon ska Sverige spela träningslandskamp mot Saudiarabien, i Saudiarabien. Matchen har blivit flyttad till en mindre arena i sista stund vilket innebär att kvinnor inte får gå på matchen eftersom man inte kan hålla isär kvinnor och män. Visst, det är ingen kul syn på kvinnor man har där men det finns inte så mycket svenska fotbollslandslaget kan göra åt det. Det var just vad biträdande förbundskapten Roland Andersson sa till medierna och genast blev det ett herrans liv.

Det känns förbannat korkat att börja klaga på sådant nu, ett par dagar innan matchen ska spelas. Eller är de som "rasar" mot det här så förbannat korkade att de inte har en aning om hur saker och ting funkar i Saudiarabien? Det bör inte komma som någon nyhet att kvinnor och män behandlas väldigt olika där eller att folk avrättas då och då. Skulle man klaga på något skulle det vara val av motståndare och spelplats direkt när det blev kännt, inte så här sent. Jävla idioter.