lördag, juli 07, 2007

Live Bullshit

Idag sänder SVT2 hela dagen från Live Earth. Ännu en sådan där meningslös gala som egentligen bara är en ursäkt för världskända artister att få ännu mer publicitet. Så här beskrivs spektaklet i TV-tablåerna:

Över 100 artister från sju kontinenter deltar i nio konserter i historiens största globala satsning för att bekämpa klimathotet. Live Earth-galan kommer att nå över två miljarder människor världen över och sänds 24 timmar i sträck och SVT sänder utan avbrott. Madonna, Red Hot Chili Peppers, The Police, Black Eyed Peas, James Blunt, Kanye West och Spinal Tap är några av artisterna vid konserterna som ges i Sydney, Tokyo, Shanghai, Johannesburg, London, Rio de Janeiro, New York, Hamburg och Istanbul. Varje arena har specialdesignats för att minimera miljöpåverkan och för att visa upp den allra senaste energibesparande tekniken.

De flyger alltså en massa artister kors och tvärs över jordklotet och försöker få så många människor som möjligt världen över att slå på sina TV-apparater och kolla på det här spektaklet under 24 timmar. Låter som ett fantastiskt sätt att bekämpa miljöhotet. Idioter.

1 Comments:

At 12 juli, 2007 09:07, Anonymous Sanlo said...

Hej Mysen, jag kan inte följa med eftersom vi har våran bröllopsfest uppe i Västerbotten den helgen! Vi gifte oss i februari men den stora festen ville vi ha på sommaren. Hoppas att det blir en lyckad utflykt! Hälsningar Sanlo

 

Skicka en kommentar

<< Home